Mycket idag

Idag har jag varit och tagit en spruta Signifor och efter var vi på torget, apotek, Jafaris med mera. Tänkte gå in på det mer snart… Skönt att vara tillbaka två veckor innan sommaruppehållet för er som missat ”juli ut kommer bara inlägg om det är jäkligt speciellt, men planen är att ta semester från bloggen till 1 augusti” men tills 1 juli kommer inlägg här som vanligt. Nu går jag till idag mer i ett stycke nära dig här under!

Jag har tagit en spruta närmare bestämt Signifor är en av två jag kommer få dras med livet ut. Men varför? Jo för har akromegali, denna sjukdom hade jag 7 – 9 år osäker kanske mer? Men innan min hjärnskada jag fick av covid-19… Mer här om det för dig som har missat?? Här. Denna Signifor orkar inte länka nu, ni har redan länken… Men ja denna spruta tar jag varje månad & Nebido var tredje månad också livet ut. Så har väl vant mig? Men ja dessa hjälper ju Capio Vårdcentral Enköping med och hjälpt mig i många år nu med detta… Så ett extra stort tack till Capio Enköping.

 

 

Sedan passade Mormor på att uträtta lite ärrenden vi behöver inte djup gå i det? Var bland annat apoteket och en annan sak. Men under tiden jag satt i bilen, så gick två medelsålders tjejer förbi med något från Jafaris så skrev snabbt till Mormor att dessa står ju på torget såklart jag skriver om Jafaris… Och direkt när Mormor kom till bilen hade hon redan sätt Jafaris så vi gick såklart ditt direkt vart 6 troligen goda donuts? Så fick lite extra steg idag men är så några så struntar i att skriva om dessa steg…

 

 

Jafaris The Real Taste of Donuts med kvalité till rätt pris är du i Stockholm eller kanske Kungsbacka eller Göteborg så finns Jafari där för dig bara surfa in och detta är absolut inget samarbete eller att dom sponsrar denna reklam är helt på mitt initiativ... Vill bara hjälpa detta underbara företag!

 

Men när jag gick från Mormors bil in i min trapp eller jag trapphuset tillhör EHB men i trapphuset så totalt missade jag en tjej med hennes Mamma. Som skulle gå in, jag skulle självklart hållt upp dörren annars. Är för snälll för mitt bästa egentligen… Men i trapphuset sa jag till dom ”Förlåt, såg er inte” och behövde bara upprepa mig engång så förstod i alla fall flickan. Blir så jäkla glad när folk förstår mig! Har väl inte den bästa självkänslan så tror inte detta om mig själv. Men Mormor tjatar ofta på mig du kan så mycket mer än du tror. Ligger något i det? Folk runt mig ser ”framsteg” så mycket tydligare… Men här rundar jag av detta inlägg.

 

Men finns nog inte mycket mer att skriva? Hoppas ni gillade detta inlägg, hörs vi på torsdag igen…

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *