Storyn som forma mig


Haft covid som gav hjärninflammation. På grund av det, så fick jag en svullnad på hjärnan och det påverkar balans, tal, finmotorik och muskler negativt! Legat på sjukhus 3 och en halv månad för det. Och någonstans i mitten på min vistelse så fick jag lung inflammation fick mat liggandes farligt värre (var riktigt dålig då) vet ej om det det var vänster eller höger lunga eller båda som fick infektion. Låg på Rehabiliteringsmedicinska avdelningen 85 C på Akademiska sjukhuset var inte där jag fick lung inflammation jag väljer att inte nämna mer än tre avdelningar mest ur synpunkt då lung inflammation uppstod. Och denna avdelning nämns inte av respekt!

Började hemma redan ambulans och räddningstjänst hjälpte mig var tack vare mitt ex som kallade på ambulans jag lever. Först Enköping lasarett *IVA* sen för flyttade ambulans mig till Uppsala där jag gick från infektions avdelning till ett gäng andra som jag kommer till nu. Hände massa tråkigheter i Uppsala jag låg bland annat ett tag på *ÖPPEN PSYK* i Uppsala. Var på slutet av min sjukhus vistelse jag vart rullstol bunden och under veckorna hade jag massa träning med Fysioterapeut och arbetsterapeut och även logoped för talträning bland annat var ej med i min andra träning.

Har under cirka 2 år gått till *ÖPPENVÅRDREHABLITERINGEN* är idag dock klar med det. Men min resa slutar inte där… Behöver social träning, tal träning (hemma), styrketräning (hemma) och behöver även jobba upp balansen (hemma) så min resa tar inte slut här. Behöver det för att fungera i samhället.För mer frågor vänd er då hit först och främst!
info@talsvorigheter.se