Storyn som forma mig


Haft covid som gav hjärninflammation. På grund av det, så fick jag en svullnad på hjärnan och det påverkar balans, tal, finmotorik och muskler negativt! Legat på sjukhus 2 och en halv månad för det. Och någonstans i mitten på min vistelse så fick jag lunginflammation fick mat liggandes farligt värre (var riktigt dålig då) vet ej om det det var vänster eller höger lunga eller båda som fick infektion. Låg på Rehabiliteringsmedicinska avdelningen 85 C på Akademiska sjukhuset var inte där jag fick lunginflammation jag väljer att inte nämna mer än tre avdelningar mest ur synpunkt då lunginflammation uppstod. Och denna avdelning nämns inte av respekt!

Började hemma redan ambulans och räddningstjänst hjälpte mig var tack vare mitt ex som kallade på ambulans jag lever. Först Enköping lasarett sen för flyttade ambulans mig till Uppsala. Hände massa tråkigheter i Uppsala jag låg bland annat ett tag på öppen psyk i Uppsala. Var på slutet av min sjukhus vistelse jag vart rullstol bunden och under veckorna hade jag massa träning med sjuk gymnast och arbetsterapeut och även logoped för talträning bland annat.

Idag går jag till öppen vård som det kallas, namnet är Rehabiliteringsmedicinska Mottagningen, Uppsala ligger i Ultuna resa ditt cirka 1 timme och hem 1 timme bor i Enköping på plats på Rehabiliteringsmedicinska Mottagningen, Uppsala träffar jag allt från logoped till läkare.För mer frågor vänd er då hit först och främst!
info@talsvorigheter.se