Min dag & lite jul feelings från Enköping

Jag med Mormor var idag igen på Ica Maxi för att köpa in det sista till julen. Var mycket människor idag igen så fick verkligen träna psyket. Och självklart glömmer inte självklart ska ni få dagens steg: 888 st och visst klarar jag mer, men fruktansvärt halt här och där så just nu blir det inte så mycket.

Allt från sill till Jansson nu är allt färdigt, bara vänta in söndag. Kommer tyvärr inte blogga 24 december. För just den dagen vill jag inte tänka på inlägg. Men nu är allt klart och jag kan andas ut! Man blir mer sliten med hjärnskada dom flesta med hjärnskada kan säkert relatera?

 

 

Jul i mitt hem 🎄🎄

Det är ju snart jul & självklart är även jag redo. Det är balkong belysning till annat. Låt oss välkomna in julen!

 

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *