Min söndag

Jag fick bland annat sista julklapparna innan jul idag inte till mig såklart. Men jul stress är inget för mig. Och även handla lite hem från Ica MAXI.

Idag var det en lugn dag. Sov typ inte förens 08:00 i morse. Men sov till 15:30 på eftermiddagen var bara uppe en timme runt 13:00. Så vaknade precis när Mormor hade skrivit ”Ska vi åka och handla?” Och jag var inte omöjlig men var nyvaken. Så kände ett starkt motstånd!

 

jul hälsning 🎄

Det är inte 24e än men jag vill redan nu, önska er läsare en god jul! Och hoppas alla bara får mjuka paket, sa jag fel nu? Jag skojade bara. Jag hoppas ni alla underbara läsare får mestadels hårda paket. 🤩

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *