rehab idag igen

Sista besöket innan jul. Men är på sluttampen nu! Snart så kan jag meddela att jag är klar med rehab för gott. Men fick ett överraskande besked, från typ 20% på att förstå mig vid meningar till 57% minns ej exakt. Men typ så!

Inte för att tjata, men är nu lite jul uppehåll. Tycker det är så skönt på ett sätt. Var / är så sjukt stressad just nu ändå så bra, med uppehåll då. Men nog om det. Dagens besök gick väl sådär. Jag sprang inte iväg, var elak eller något sånt, jag bara hungrig & trött så fick avbryta. Men här kommer denna gångs bild.

 

Efter Rehab 👌😄

så vart det de ofta återkomma, Tacobar åt något med BBQ och Pulledpork. Sjukt gött! Och det var så sjukt efter längtat var tom i magen som sagt som jag skrev där uppe 👆. Vart lite bilder därifrån med. Och här kommer dom.

 

Pankis torsdag 🥞🥞

Och självklart går vi på dagens tradition såklart! Så nu igen vart det pankis-torsdag. Och är inte hungrig nu längre! Bra va? Det var svin gott denna vecka med! Tack Mormor för veckans pankis-torsdag. 🤩

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *