plågad hos Tandläkaren

Var hos Tandläkaren idag, fick verkligen testa psyket ordentligt idag. Men jag gjorde det iallafall. Var så sjukt för kände då och då att bara fly. Men gjorde det aldrig. Är glatt överraskad att jag stannade kvar trots panik / bråk. Var inte själv så snäll. Jag frågade även varför jag som inte utbildad vet mer än en utbildad tandläkare. Men någonstans bryter psyket samman. Vi glömde även att fota. Så blir rätt så bildlöst idag!

Jag var hos tandläkaren i Enköping idag inte vanliga. Är någon special tandvård av något slag. Men innan ett besök då kan jag typ inte sova alls. Har sån skräck! Men gick väl i överlag bra? Dumt och klaga… Dom försöker rädda mina tänder! Så tanken är sjukt god. Men att inte riktigt förstå, hur en med finmotorik problem har det. Gör mig bara ledsen. Nog därför jag dels rött till? Men i alla fall dagens steg vart 1160 st i denna halka är det typ som 2000 steg. Man får nöja sig med det lilla.

Är väl smått stressad även utöver dagens besök. För det är Rehab typ varje vecka, Har mina projekt, Capio i mellan åt & allt sammanlagt gör mig helt slut i huvudet. Jag vet inte var ifrån jag ska hitta kraft? Så mina mental breakdown är egentligen inte så jätte konstiga. Men ska gå live på Twitch typ nu. Så hinner ej mer idag ni får ha det super bra så hörs vi snart igen.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *