Länge sedan nu men kan säga såhär REHABILITERINGSMEDICINSKA

Var nu länge sedan blivit lite sjukdomsfall och brist på logopeder Men kan glatt säga REHABILITERINGSMEDICINSKA idag. Detta är min slut etapp i januari – februari någon gång är jag helt klar! Jäklar vilken resa. Skriver detta med tårar i ögonen…

Idag var det dags för ett inte sista ”men en av dom sista” är så sjukt glad men samtidigt lite sentimental. Dessa människor har varit en del av min resa. Så klart det inte blir lätt i februari tror det var den 7e februari? Men osäker därför jag skriver januari – februari då jag inte minns. Men jäklar vilken resa från ”rullator” eller kanske ska säga ”rullstol” men den användes bara på sjukhuset. Så därför rullator. Men med tiden vart det rullator, kryckor och nu inget. Har bara gått 2 år? Så tycker denna resa går fort ändå?

 

 

Men vilken resa va? Och den är inte över en. Jag är så satans glad för alla som har och är stöttande så tack som f.. planen är att fungera någorlunda i samhället 2025. Att kunna gå på AIK matcher (köpa årskort) till mer simpla saker för andra att åka buss / tåg. I min värd verkar det så långt bort i många fall. Men det är ju inte det? Så jag hoppas 2025 blir bra och att jag kan gå tillbaka lite till gamla jag! Även om det är sjukt lyxigt att åka bil med någon annan som kör saknar jag buss & pendeltåg som sjutton. Kommer ihåg för någon vecka sedan / månad såg jag ett pendeltåg irl, började gråta. Ingen kommer nog någonsin verkligen fatta hur jag faktiskt tänker / drömmer om. Men folk kan förstå på ett ungefär. Men om vi ska gå över till vad hände efter Rehabiliteringsmedicinska idag?

 

Efter Rehab besöket

Testade något nytt och ångrar mig inte, fy vad gott det var! Var inget mindre än … …. ….. Mangal bbq express och att testa något nytt var fansiken ingen dålig idé. Ja ni får se själva? Snart men först som en bekant skulle säga *maten censur censur censur censur* så sjukt nöjd!

 

 

En Bild kommer till Patreon snart. Är du betalande supporter medium eller stor så kommer du kunna se den här patreon.com/user?u=91824493.

 

Efter Uppsala

Så var vi till Ica MAXI och äntligen började handla lite till julmaten. Nu är iallafall det viktigaste som förra året såldes slut fort Anchovic in handlat *vid behåller mig rätten till denna felstavning* och dagens steg kan vi dra här också 1394 st även om jag i två dagar har slöat lite är jag nöjd! Men nu är det i alla fall på börjat. Så nu kan jag slappna av lite.

 

 

 

Pankis-torsdag 🥞🥞

Här vet nog ni vid detta laget vad detta handlar om? Om inte ska jag snabbt gå igenom det. Varje Torsdag i snart 2 år har jag med min Mormor byggt upp en tradition, varje Torsdag när vi såklart kan äta pannkakor. En mysig tradition helt enkelt! Efter man är klar med maten varje torsdag. Längtar man till nästa. Och idag var inget undantag. Tack till Mormor!

 

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


2 svar på ”Länge sedan nu men kan säga såhär REHABILITERINGSMEDICINSKA

  1. mormor Svara

    Ja, tänk vad du gått igenom o vilka framsteg du gjort! Ibland är det bra att titta i backspegeln för att inse att mkt har hänt.
    Vilken tur att julafton inte infaller på en torsdag, så du går miste om julmaten 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *