Min comeback

Var ju ett tagsen nu, men i morgon är det rehab och i januari – februari kanske jag blir inlagd några dagar för narkos/ryggmärgs prov etc så mycket är på gång. Mer om det då den dagen. Men kände att ni inte får missa sånt! Så är tillbaka nu.

 

Min dag (bonus content)

Var på numera olycksdrabbade Ica MAXI Enköping, varför strömavbrott resten får ni själva googla fram. Men i alla fall vi var där, och köpte hem lite hit. Och ska väl erkänna något, är så jävla stressad över jul mat etc redan! Det är ju trots allt bara 18 dagar kvar. Lätt att tänka det är så långt fram men nej?

 

 

 

 

Steg (bonus content)

dagens steg då: 1054 steg och jag är förbannat nöjd även om är under målet jag brukar inte svära men just idag så! Målet är 2000 st (per dag) kommer nog upp i det i morgon? För då blir det en dag i Uppsala som sagt.

 

Lite nyheter (bonus content)

Som ni säkert vet, har talsvorigheter legat lite på is? Men nu är jag igång igen men lite kommer ni se skillnad på onsdag, fredag & söndag kommer numera inlägg. Ska skriva upp i min almanacka på mobilen själv för att inte missa. Är det rehab som i morgon? Jag är väl snart klar helt där? Så kommer special inlägg utöver dessa vanliga som detta.

talsvorigheter

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *