Min fredag så här långt och trevlig helg allihopa

Igår ställde jag ju in så kände mig tvungen att leverera ett inlägg. Och det är ju även Fredag! Så får väl lov att önska er er en bra helg. Ha nu en super helg och Fredag! Låt er få följa med på lite av min fredag nu.

Jag började med att sova riktigt länge hemtjänsten kommer 13:00 men jag vaknade typ 13:42. Men gick väl och la mig 4 i natt. För fick pengar så var massa faktura jobb. Men nu till idag, jag började med att hämta ut en klämma eller vad man ska säga? Det är till hörlurarna. För har i en månad kollat efter lösning till förvaring på hörlurar är ganska trött på att dom ligger här och där. Men nu är det historia bara. Efter så vart det pizza för hela slanten var inte precis igår. Så det för jäkla gott! Efter pizzan är nu så finns inte mycket att säga. Men kan säga så här, jag sa muntligt till Mormor idag vilken pizza innan beställning. Så ser det så här ett sjukt stort framsteg! 🤩

 

 

Pizza eller kebab? Favorit rätt?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Jag vet ärligt inte en fortsättning av just detta inlägg? Så får väl avbryta här? Men det vanliga återstår. Så vi går ditt!

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *