Västerås tripp från EKO till Hamburgeriet

Jag brukar då och då lämna Enköping händer ibland men inte som förut… Då kunde det ibland i perioder ske varje dag! Men häng med på dagens äventyr.

 

EKO 🛒🛒

Vi började med EKO i Västerås och där var vi ute efter diskställ men vi hittade tyvärr inget där… Men vart godis till morotskaka! Så man får vara glad för det ändå även om diskställ lyste med sin frånvaro. Men vi passar på att ta dagens steg här. Är ganska bra gång träning med långa varvet på EKO. Vart 1159 st mer än igår jag är jätte nöjd. Jag har hjärnskada och har tagit mycket från mig. Säger detta framförallt för nya läsare. Men ni gamla läsare vet detta.

 

Hamburgeriet 🍔👑

Jag var tillbaka på en favorit restaurang på jorden. Hamburgeriet jag är glad att jag fick chansen idag igen att besöka Hamburgeriet och tog den. Jag åt inte min standard Storböendenas storbonde vart Hösten och inte för sprida marknadsföring men så jäkla god. Det liksom vattnas i munnen. Men Hamburgeriet var inte det ända.

 

 

*här ska det vara bilder men något är fel just idag*

 

Fika 🥯🥯

Jag velade lite om jag skulle skriva detta? Dels för det inte riktigt är om hjärnskada ämnet? Men valde ändå att ni skulle få detta också i bloggen. Var från EKO morotskaka gott var det! Lite får man lyxa när det är lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *