Idag vart det lite komplement handling och dagens steg

Hej läsare nya som gamla dagens tema är steg och shopping. Och min dag så gott som! Allt ifrån att handla på Ica Maxi till steg. Men tänk på att jag bara har varit sjuk i 2 år i mitt fall kan det ta 4 år innan jag är inte friskt förklarad ”skulle vara drömmen” men 95% frisk och man kan förstå mig och dagliga steg är 10.000 st men där är jag inte än.

 

Shopping 🛒🛒

Ja var ska jag börja? Kaos redan innan på parkeringen, förstod direkt. Denna tur kommer bli speciell. Väl inne på Ica Maxi var det folk överallt. Jag fick smärre panik, men gick bra. Var som att det var den 25e redan. Men väl någonstans i mig själv hittade jag lugnet. Men ja ”kaos” är rätt ord. Men jag klarade det och för mig är de viktigaste.

 

Steg 👣👣

Idag vart det nog inte så mycket? Inte kollat än. Jag hade inte gått massor idag. Men dagens steg: 899 st är inget att direkt hänga i trädet men okej för mig.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *