Fick finbesök idag

Pappa med Familjen hälsa på har aldrig hänt innan så var riktigt stort! Fick även träffa syskonen på Pappas sida. Det händer inte heller så ofta! Så man får vara glad när det händer för händer inte så ofta, dom bor en bit här ifrån.

Jag fick finbesök men resten läste ni här ovanför. Men det var trevligt fick lite lyx mat även och en present av syskonen. Så kändes lite extra kul. ”Kul” med besök av dessa men att få presenter är alltid lite extra kul. Och självklart får ni se den.

 

 

gårdagen ☺️

Jag han även inte blogga igår, så att jag klippte mig uteblev tyvärr, men låt mig presentera gårdagens bilder. Även från COOP.

 

 

bonus 🤗

Om vi ska gå tillbaka idag, det är denna magiska torsdag ”pankis torsdag” här bryts inga traditioner så Mormor fick snällt ställa sig vid spisen och steka och bild kommer här.

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *