Idag vart det åter shopping.

Här kommer dagens steg, affärer med mera. Men vi tar allt i rätt ordning.

Vi börjar med dagens shopping, först var vi till Willys hör inte till vanligheten. Men kul med lite variation. Normalt är det nästan Ica MAXI bara som gäller. Men idag vart det ändringar på det. Vi handlade lite hem till mig. Men ju kul med lite nytt som sagt. Men juicen jag brukar dricka fanns inte på Willys då vart det bara att åka till Ica DOKTORWESTERLUND eller bara kanske Westerlund? Men ja lite av min dag. Och nu till dagens höjdpunkt… Dagens steg!

 

DAGENS STEG 👣👣

Då har vi kommit till dagens stora moment dagens steg 1083 st och är nöjd. Är inte super pigg idag. Jag säger detta mest för er nya läsare. För nästan två årsen var jag rullstol bunden och låg en liten stund på iva bland annat. Vem vet kanske tar upp gamla sjukhus berättelser framöver i något inlägg? Efter rullstol, vart det rullator en sväng och sen kryckor till idag har kommit till ett steg jag inte behöver hjälp medel längre.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *