En tripp till Västerås och Hallstahammar

Idag har jag farit runt lite mer än oftast, varit med Mormor och täntljus på en grav + minneslund. Efter var vi in på EKO i (Västerås) sen hälsade vi på älskade Hamburgeriet. Mer om dagen hittar ni som vanligt här under. Får även önska allihopa en trevlig lördag.

 

ljus på grav + minneslund 🕯🪦

Vi var hela biten borta till Hallstahammar och tände ljus på en grav och en minneslund, kommer ihåg första gången hur jobbigt det var att gå. Men idag går det av bara farten vilket är sjukt bra. Även om det var svin kallt trotsa vi vädret för att hedra dom döda! Såklart jag inte nämner namn. Men är på något sätt så rofyllt att hälsa på släktingar som gått ur tiden. Var där med Mormor.

 

 

 

EKO 🛒🛒

Efter Hallstahammar så åkte vi till Västerås inget mindre än EKO där jag handlade godis och även en julkalender ”Toblerone” ni som verkligen ”verkligen” känner mig vet att jag älskar Toblerone tror bara familjen vet? Slog mig nu. Men nu vet ni! Och Mormor handlade ”tuggummi” men vart det mer köpt låter jag vara osagt. Vi tog även långa varvet runt hela butiken för att få massa steg, jag kommer idag avslöja dom här då jag vill spara lite tid. Inlägget tar ändå tid. Dagens steg: 2429 st är nog det längsta på länge. Men har gått mer sen jag fick hjärnskada. Men är nöjd som f.. Idag utan kryckor, rullator eller rullstol är detta mycket.

 

 

 

Hamburgeriet 🍔🍔

Vi var efter EKO vidare i Västerås till mitt favorit hak Hamburgeriet där vi mötte E även känd som hamburgerkungen som precis skulle åka på ett snabbt ärende. Men han kom tillbaka fort. Men iallafall om vi ska släppa hamberkungen för ett ögonblick bara. Som vanligt ger jag doms mat 10/10 talsvorigheter poäng. Och dagens meny var typ som vanligt Storböendenas storbonde, dirty fries och Cola zero. Ett vinnande koncept om man frågar mig. Lite stark, men jag älskar hetta. Nu tillbaka till hamberkungen när vi hade ätit upp allt. Så kom han även känd här som hamberkungen och prata med mig och Mormor en sväng. Vilket var kul även om jag inte sa super mycket idag, så vet han att jag kan prata om jag vill. Just idag var jag nog lite trött? Men besöket såhär långt får 10/10.

 

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *