Pankis torsdag och även fika på stan

Vi börjar i rätt ordning, jag och Mormor skämde bort oss lite. Vi var till ”Systrar-2” mitt main café nummer one i Enköping och en kände direkt igen mig. Så fick en större kladdkaka btw måste ju berätta vad jag åt ”kladdkaka” men nu vet ni redan haha. Senare var det dags för min traditon ”pankis torsdag” och ni kommer få en bild där ifrån men mer snart i ett stycke nära dig.

 

Fika 🍰

Systrar-2 men det har ni nog fattat, men när man är ute på sånt här tänker ofta tillbaka ”gud vad skönt, att slippa förtjockningsmedel” det brukar slå mig. Att man är ute på ett café och Mormor eller jo jag blanda i detta pulver i detta fall COLA-ZERO och då försvinner lite mysfaktorn. Och tar bort även av mycket av smaker. Men som tur är behöver jag inte längre tänka på sånt! Över till ”Pankis torsdag

 

 

Pankis torsdag 🥞

Vi / jag glömmer aldrig är det Torsdag så är det på sjukhuset på slutet sista 2 månaderna förbjöd dom mig men idag nästan 2 år efter är detta lite min vardag iallafall varje torsdag och jag pratar såklart om ”pankis torsdag” för er som funderade?  Nu måste jag bara överleva till nästa torsdag. Jag brinner verkligen för pannkakor! Tack till Mormor som står varje torsdag vid spisen för att jag ska få pannkakor om jag inte kallar detta respekt, då funderar jag ärligt vad sjutton är respekt. För detta är seriöst respekt!

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *