Min måndag

Igår kom inget inlägg som ni nog såg? Jag vet att ni flesta ej förväntar sig. Men driver Talsvorigheter.se på hobby nivå. Så ibland händer det att man missar och ingen information heller av privata skäl, just idag för jag glömde och sen vid 20 tiden sov redan. Men om vi nu släpper gårdagen. Idag ska jag ta spruta https://www.fass.se/m/produkt/20131101000034/public/tabproduct och efter besöka https://rokarn.se/ för att fixa middag.

Jag får väl börja med sprutan signifor gick bra som oftast. Ni har nog hört det förut? Men tåls att upprepas jag går till en privat vårdcentral sedan många år. Och namnet är inget mindre än Capio vårdcentral. Dom är väldigt trevliga och service mindade av mig får dom 10 / 10 talsvorigheter.se.

 

 

Sen efter vi var klara på Capio så åkte vi till Stora COOP för där var Rökarn var ett tag sen nu, men dom är tillbaka! Jag verkligen älskar doms Pulledpork rulle skulle kunna ta en XL eller XXL men dom pengarna har inte vi tyvärr. Så får nöja mig med en vanlig. För priset för större kostar som det smakar. På hemsidan där öppet ser ni menyn och mycket mer är som vanligt ej sponsrad eller samarbete med dom.

 

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *