Ändrade planer men blir som oftast

Vi åkte inte till Södertälje för att fira en släkting… Det vart lite ändringar av personliga anledningar. Men istället blir det som så många gånger tidigare Hamburgeriet men idag lite speciellt med Mamma och Mormor inte bara med Mormor.

Vi hade ju planerat en tripp till Södertälje men vart inte så. Så önskade att åka till Hamburgeriet istället. Och så vart det. Jag älskar verkligen Hamburgeriet. Så blir bara glad. Och ni ska få allt ifrån bilder till steg. Men mer om sånt senare i inlägget…

Och sen vart det ett besök till i Västerås så blir nog en del steg som ni får i nästa stycke. Men var? (EKO) för lite godis shopping bland annat. Och lite annat. Så blev trevligt ändå! Och jag gick verkligen mycket idag för att vara mig. Tur att jag var utvilad… För annars hade det blivit jobbigt. Livet med hjärnskada är inte alltid en dans på rosor och idag var inget undantag.

**special undantag idag godkännade av Mamma**

 

STEG TOTALT SAMMANLAGT 👣👣

Idag vart det gång i EKO etc. Jag tror utan att förtitta att det iallafall är över 1000 st. Idag totalt 1797 st så hade inte helt fel. Men inte konstigt att jag är lite slut nu.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *