Gårdagens inlägg nu

Var för trött igår hade fått lugnande hos tandläkaren och tror innan att jag bara sov 3 4 timmar. Men mer om det straxt. Men nu är det äntligen helg igen.

Igår kom inget inlägg som sagt orkade inte sov till 9 på kvällen när jag var klar hos tandläkaren men mer om det i ett stycke nära dig. Men nu till något annat som kan anses roligare… Jag brukar ju ha helg planer. Och denna helg är inget undantag. För i morgon lördag så ska jag inte, håll i er. Ska inte till Hamburgeriet utan till Södertälje typ. För att fira en släkting. Ska bli kul att få lite omväxling på vardagen.

Har även dygnat sen 9 igår kväll, för att vända tillbaka dygnet. Sover man en hel dag typ så är dygnsrytm rubbad. Och detta är ett smart sätt att få ordning på detta. Så ikväll kommer jag nog sova redan vid 10 tiden. Inte vanligt för mig. Men måste ibland vända tillbaka dygnet, även om jag är arbetslös. Så måste jag tänka på det.

 

UTDRAGEN TAND 😵

Ja ni hörde rätt, var en tand som inte gick att rädda mer. Den drog dom ur. Och har typ 1 vecka i sträck innan ”frukta” det värsta. Men nu är det gjort var inte så farligt som jag trodde! Var själva bedövningen som var lite jobbig men gick bra. Minns engång när en person gav mig bedövning och jag råkade sparka den. Vad jag skämdes men nu gick det bra. Och nu kan jag koppla av helt. För det är nu gjort. Först hade jag en tid 12 oktober men då hade dom för er som inte läst inlägget i förut? Glömt att berätta att dom hade flyttat. Så var på fel adress. Tycker det är ganska självklart att vara informativ vid en flytt? Men då vi inte kom i tid då, utan var fel. Så fick jag en ny tid 19e. Och då var vi i tid och på rätt adress. Men då är tandläkaren sen istället! Men iallafall nu är det gjort. Och ingen är väl gladare än mig för det?

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *