Min första vurpa pågrund av nedsatt balans

Vill börja med att tacka personen som hjälpte mig upp höll i mig så jag inte skulle ramla igen och pratade lite med mig. Till dig, fy fan vilket civilkurage inte ofta jag svär här men blir så rörd ända ner i själen! Jag hoppas du en dag läser detta. Så tack så in i bomben mycket. ❤️

Tyvärr eller ja tur i oturen (inget gick sönder och jag bröt inget & jag slog inte i huvudet). Så lite tur såhär gick det alltså till när jag ramlade. Hade låst upp Mormors bil och öppnar dörren ska ta ett steg in, då tappar jag balansen och det regnar just då så bilen är blött och jag har ingen stans att hålla i mig och faller då in i backre bilen den klara sig (utan bucklor) och direkt efter ner på marken. Och då skriker jag i chock (aj aj aj) då ser en okänd för mig person mig. Och hjälper mig upp håller i mig så denna underbara person tar min tyngd och hjälper mig upp samt sätter mig ner i Mormors bil eller ja precis innan hon sätter ner mig frågar hon, åker någon med dig precis då kommer Mormor. Så jag säger Mormor. Sen efter sätter hon ner mig. Och jag är fortfarande lite skakis då jag aldrig har ramlat bara sådär såklart jag har ramlat mycket på bmx, cykel, kickbike, skateboard och mycket annat. Ja listan är oerhört lång. Men aldrig såhär!

På sjukhuset för nästan 2 år sedan när jag fick hjärnskada så fick jag innan hemkomst lära mig fall tekniker, och hur jag skulle ta mig upp. Att tag i något innan man försöker resa sig var en sak. Men idag var allt blött och halt så fanns inget att hålla i tyvärr. Men då kommer personen in otroligt viktigt!

 

VARNING INGET FÖR KÄNSLIGA TITTARE!
(Bild på skada)

 

 

Bröt inget som sagt, och slog inte i huvudet men redan skrivit detta. Men jag ska inte tjata mer om detta. Är bara så glad. 😁

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *