Låter er få höra min egna ordlista (talträning)

Jag låter er få en exklusiv inblick i mitt tal alltså talträning för mer content. Bli medlem här: patreon.com/user?u=91824493 (obs kostar pengar) du behöver vara 18 år eller ha målsmans godkännade först för att ingå i en nivå (kostar pengar månadsvis går att avbryta och ingen återbetalning) som medlem får du exklusiva videos / bilder & mycket mycket annat. Du kommer inte ångra dig jag svär!

 

 

Låt er själva att hänga med på min resa till att fungera som vanligt i samhället. Om vi kollar tillbaka från början av min tid som hjärnskadad, så har det hänt massor och inte ens gått två år. Jag var enligt mina beräkningar (ej läkare) då 95% stum idag 50% så stora framsteg. Även om det är mycket kvar får man aldrig glömma början av resan. Men tänkte inte blicka tillbaka helt nu. ”Kanske i något kommande inlägg?” Men såhär långt har det gått sjukt mycket framåt.

Jag vill ju kunna ringa 112 om det händer något akut eller andra myndigheter. Exempel rättegång, förhör och sånt som kan anses tråkiga vill jag kunna prata som vanligt i. Detta är bara Exempel är ej kriminell men nog har jag i yngre dagar suttit i förhör och rättegångar men som vittne eller utsatt. Men sånt exempel blir idag svårt är även livrädd att behöva vara själv och något händer exempel det börjar brinna, då behöver jag först kontakta Mormor/ Mamma och be dom ringa. Likadant gäller såklart ambulans medmera… Därför vill jag utveckla talet fort och ni får ibland som nu (höra talträning) och denna resa har lärt mig att livet är en gåva, kan vända på ett ögonblick.

Jag har önskat er trevlig helg igår & förrgår så idag önskar jag istället er bara ”trevlig söndag” hoppas ni har haft en bra helg? Tyvärr var videon allt ni fick idag. Kan bjuda på min logga. Som bild så ni inte behöver känna er så ledsna!

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *