Mycket är nytt på hemsidan och min Västerås resa

När andra sover, så fixar jag sidan! Denna gång alla sub-sidor typ hem medflera. Och framförallt gjort hemsidan snabbare och tagit bort gamla plugins. Har även ingått ett abonnemang ”VideoPRESSså framtiden bjuder på flera klipp här. Det ända negativa nu, är att gamla klipp kommer tas bort. Har bara 1tb att lagra klipp på. Så ibland kommer jag rensa. Men det positiva är att ni får klipp här som visar framsteg etc. Men nog om detta för nu till Västerås äventyret.

Jag var till kära ”Hamburgeriet” där jag övar steg och även ofta tal. Och idag käkade jag i vanlig ordning numera ”hösten” men ångrade mig för jag skriver lite innan. Istället ”STORBÖNDERNAS STORBONDE” med Cola zero och dirty fries. Och har jag tur jobbar hamburgerkungen själv. Men detta ser jag bara som en bonus han får mig att känna mig som en ”VIP” eller man kanske ska säga behövd / speciell? Detta höjer självförtroende man liksom glömmer bort för ett ögonblick att man har hjärnskada och med det massa bekymmer.

 

DAGENS STEG 👣

573 st är bra även om det inte är jätte mycket. Jag kan inte gå så långt än, eller jo. Men sparar energi till söndag. Jag har ju någon form av hjärnskada så jag blir snabbt trött ”ej hjärntrött” men blir helt slut. Och därför sparar jag mig själv till näst komna dag.

Men om vi lämnar steg och riktar tillbaka blickarna till Hamburgeriet så kommer här dom sista bilderna för idag.

Och jag får lov att önska er alla läsare nya läsare som gamla inbitna en riktigt trevlig helg från mig Vincent och såklart TALSVORIGHETER

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *