Är nog bland det argaste inlägg någonsin

Jag gick och la mig runt 4 i morse, somnade runt 5 tiden, var fastande och allt i onödan… Jag skulle till tandläkaren och dra ut tand, får alltid bencho innan ”lugnande preparat” även känt som en drog som jag avrekomderar att köpa på svartamarknaden förlåt för mitt språk nu #fuckdroger jag är i mot detta, men i laglig form när man får så lite funkar det! Men därför måste jag vara fastande 5 timmar innan. Snart ska jag berätta varför detta var i onödan!

Jag var inställd på att dra ut en tand… Var panikslagen för vet att bedövning sprutan gör ont. Och jag har tidigare fått lite bieffekter eller vad man ska säga? Tandköttet svullnar upp och i 1 vecka efter gjorde det ganska ont. Så kom min tandläkar skräck till! Men iallafall varför i onödan? För dom hade flyttat till nya lokaler utan att berätta. Fick sms om en adress men var liksom inte rätt. Utan ny adress låg på stan och detta upptäckte vi 10 minuter efter avtalad tid. För att förtydliga vi var en annan adress en bit ifrån.

Dom ringde oss 15 min efter men var försent så all panikångest och 5 dagars mental laddning i onödan. Gissa om jag blev förbannad? Jag nöp i byxsnöret skit hårt skrek inte. Men tål knappt motgångar… Istället för tandläkaren så åkte vi trots allt ner på stan, men för att fika på Tammefors lite för att tänka på annat. ”Tyvärr ingen bild” blir nog ej några bilder idag.

Men iallafall ny tid 19 oktober. Att behöva vänta och ladda upp och gå med mer ångest är sjukt! Detta borde vara grovt olagligt? Ja jag är fortfarande förbannad, behöver tänka en extra gång innan jag skriver. Annars kan det bli barnförbjudet och det vill jag verkligen inte. Men ska inte tjata ny tid 19e oktober jag tycker det är extremt långt fram? När det inte ens är mitt fel då måste jag lida. Detta är sjukt! Alla parter är anonyma.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *