Ångest deluxe

Vi drar igång direkt med fakta så ni vet vad. På torsdag drar jag ut en tand på vänster sida nere. Så har lite panik och framförallt ångest inför det.

hur ska detta gå? Jag har aldrig dragit ut en tand eller jo men då var den helt lös ändå. Jag har sån jäkla tandläkar skräck så min ångest bygger mycket på detta. Men självklart får ni mer på torsdag såklart. Men vill inte ha torsdag! Kan knappt sova. Har fått sova i soffan 2 dagar nu på raken nu, där är ångest och sånt som bortblåst. Men mer om min ångest snart. Nu fokuserar jag på att på torsdag är det dags. Vill bara stoppa tiden nu. Tips hur jag ska lugna mig? Sånt kan ni kommentera.

 

Ångest / panikångest 🙈

Jag vet att det nu är tisdag, men snart torsdag och det triggar panikångest. Panikångest är väldigt individuellt och för mig kommer det krypandes helt plötsligt får jag andnöd och ibland kan jag gråta / bli förbannad. Så det är oftast så man kan se panikångest på mig. Men ”panikångest” märks olika på olika personer och ibland kan det vara bra att uppsöka hjälp för vissa personer. Jag får det så sällan ”oftast vid sängliggande” men just i mitt fall sker det så sällan som sagt! Men mer här om panikångest: https://meelahealth.com/panikangest-och-paniksyndrom?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=pmax&gclid=CjwKCAjwyY6pBhA9EiwAMzmfwZRy7nBsB28jtCdRXKJ11yv3zBqTD42KSQ80adAF9LjoGqj6yYN1lxoCdbUQAvD_BwE jag pratar mest ur min synvinkel och ”panikångest” är väldigt individuellt så kan inte avgöra om andra har det.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *