Ett inlägg om min bössa

Jag hoppas detta inte var för otydligt? Jag vill uppmärksamma Hjärnskada i all form inte bara min, jag vet tyvärr inte hur jag ska göra för att få den levande tyvärr. Men iallafall jag har denna bössa för ämnet hjärnskada. Länk hittar ni I slutet!

Jag har som ni flesta vet startat en bössa på https://bossan.musikhjalpen.se/ och det är för att lyfta hjärnskada och för oss drabbade inte ska känna oss mindre värda, självklart vet jag mitt värde! Men låt mig se hur vi tillsammans kan nå målet på 1000 kr vilket är en fis i rymden mot andra. Sätt bössor som nästan haft 1 miljon kr. Men dom har till skillnad från mig exempel gått från olika städer etc. Men vi kan också låt oss visa detta. Jag kommer nu gå in på gamla mål jag hade innan min hjärnskada. Men låt mig tillägga minsta du kan skänka är 5 kr och gör många det blir det mycket pengar i slut ändan.

Jag hade bössor i flera år som nästan alltid hade samma namn: Streamhjälp, något sånt exakt namn kommer jag tyvärr inte ihåg! Då kunde jag exempel ha mål för varje 50 kr gör jag 2 – 3 armhävningar och slutade den på en viss summa skulle jag färga mitt hår svart.

Men ja vad ska jag säga? Nu för tiden klarar jag knappt en armhävning bra Tiktok content: Vincent försöker sig på en armhävning men jag vet att det är svårt med min föresättning idag… Men valde då att starta denna bössa istället. För vill att folk med hjärnskada ska känna sig välkomna på jorden med. Och jag vet att inte pengar går till forskning ”hjärnskada” i detta fall! Men finns det en fond för hjärnskada? Iallafall tyckte ämnet hjärnskada var viktigt att lyfta! Och ni har nu möjlighet att supporta bössan men det vet ni förstås? Men blir lite ledsen när jag ser att bara jag och en till har bidragit.

Såklart man kan ha det tufft ekomiskt, sätt hur folk bokstavligen saknar boende så vet problemet mycket väl. Men jag tror inte 98% har ekonomiska problem?

 

https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada

 

Varje år drabbas några i samhället av hjärnskada i någon form och det kan i värsta fall resultera i döden för vissa. Men i mitt fall var det inte så pågrund av annat kunde jag dö när jag låg på sjukhuset. Men i det stora hela är hjärnskada något som är sjukt allvarligt. Och vill du läsa mer om just hjärnskada? Så läs här: https://www.hjarnfonden.se/om-hjarnan/diagnoser/hjarnskada/ fick precis själv veta om dom och att man kan skänka pengar ditt. Jag kommer skänka pengar ditt men detta handlar inte om detta! Men bra att veta.

 

DU KAN GÖRA SKILLNAD! HAR DU SOM MÅNGA ANDRA DET TUFFT EKOMISKT? DÅ KAN DU SÄKERT IALLAFALL UNDGÅ 5 KR. OM INTE JAG FÖRSTÅR DIG SÅKLART. ❤️

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *