Gårdagens inlägg var kaos men idag tänkte jag skriva om Höstdepression

Ni undrar kanske varför gårdagens inlägg vart så otydligt? Jag vaknade klockan ett, men hemtjänsten kommer halv 10 för medicin får somna om efter då jag går och lägger mig två-tre per natt, och somnar 4-5 då jag har grovt med sömn problem. Men redan halv 10 fick jag veta att hen som skulle gå ”intro” vabbar. Jag vart irriterad redan halv 10 men somnade om. Klockan 13:00 vaknade jag för dagen. Då stress ändra jag inlägget var schema lagt. Så allt var klart! Det blir så mycket större för mig och folk i allmänhet med asperger. Man målar upp hur det kommer se ut, men så blir det inte så. Och jag ska här nedanför fokusera på Höstdepression.

Idag bröt jag nästan ihop när Mormor fråga hur jag mådde för mår inte jätte bra just nu. Jag vill bara förtydliga att det är okej att må dåligt och har du det minsta tankar på att ta självmord finns dessa för dig Självmordlinjen och är det akut tveka inte ring 112. Nu fortsätter vi! Jag har gått in i en Höstdepression, inläggen framöver just nu kanske verkar lite deppiga men nu har ni svaret. Jag tänker mycket och framförallt saknar mitt gamla ja. Ofta när jag är själv gråter jag det kan vara allt ifrån gamla minnen till annat. Och jag försöker då aktivera mig, kan vara att göra en Tiktok till annat det viktigaste är att jag släpper dessa tankar. Jag tycker också allt är typ värdelöst just nu. Men då är det allra viktigaste att tänka på talsvorigheter.se och alla sociala medier. Men mår du dåligt så ta kontakt med akut psyk. Jag har själv gjort det förr och blir detta värre kommer jag göra det igen. Men jag är bara lite deprimerad så är inte aktuellt just nu. Men det viktigaste är att inte glömma att det finns hjälp.

 

Mår du bra just nu? (Du är helt anonym)

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

Vad är depression för mig? Att man blir nedsatt, inget kul kan man se. Mycket mörka tankar. Man tål typ inget. Man känner sig speciell och inte omtyckt. Ens självförtroende sjunker och inget ser man som kul. Detta är depression för mig. Men det är väldigt individuellt så kan inte direkt svara på hur ni känner. Men kom ihåg att prata med någon du kan prata med. Så du kämpar dig igenom detta! Finns medicin för depression men tror inte precis på sånt. Men jag låter mina åsikter om sånt vara utanför inlägget. Då jag verkligen inte vill starta drama eller något sånt. Nu över till det vanliga i alla inlägg!

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


2 svar på ”Gårdagens inlägg var kaos men idag tänkte jag skriva om Höstdepression

  1. Josef Svara

    Vadå tror inte på läkemedel? Varför tror du det finns om det inte hade fungerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *