Fredag igen och ny gammal hemtjänst ”som inte kom”

Ja det är ju Fredag idag igen betyder realese radar på Spotify också veckans bästa dag av personliga anledningar.

Fredag igen, har du några helg planer för denna helg? Iallafall det har inte jag. Låt mig höra dom i kommentar fältet om ni vill dela med er? Jag ska ta helgen vad den har att bjuda på. Med andra ord inget bestämt. Men en sak vet jag på helger får man njuta extra av ledighet som för sig gäller just nu resten av detta år. Lite humor kan jag bjuda på.

 

 

Egentligen skulle ny personal komma idag som är gammal för mig men hade gått så jäkla länge. Så ”intro” med en annan var planerad. Men den ena dök inte upp (vabb) är för sorgligt första gången ej rapporterat om detta. Men då dök inte ens den ena upp. Så är lagom ledsen. Hade gjort klart detta inlägg men detta behövs göras om helt i panik! Men hoppas detta med intro blir framflyttat bara. Ska dra detta kort är nog yngst i Sverige med hemtjänst. Men då jag knappt klarar mig hemma så behövs dom.

 

PATREON EXKLUSIVT ☺️

Ni vet nog inte? Ingen vet nog eller jo nu vet nog två? Men på måndag 12:00 pm svensk tid kommer en ny Youtube video ut. Men du som betalar lite extra per månad till min Patreon kan redan nu se. Jag har tidigare testat PRIME ENERGY DRINK och idag testade jag istället omtalade PRIME HYDRATION med smak av: lemon, lime den gröna alltså. Och i videon hör ni mig prata. Orkar ni inte vänta? Bli Patreon nu STOR & MEDIUM har tillgång till videon. Är du under 18+? Då är det enligt Sveriges lagar bestämt att innan du ens betalar på internet till andra så måste du ha målsmans godkännade! Super viktigt att du följer detta… Jag tar inte på mig ansvaret om du inte följer detta! Men jag är skyldig att informera dig!

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


  

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *