Kanelbullens dag idag och shopping med tillhörande steg

Idag är det onsdag, men ingen vanlig onsdag? Det är ju kanelbullens dag idag! Men dom flesta vet nog det? Men här är min kanelbullens dag och shopping med steg.

Ja var ska vi börja jo var vi köpte dom, jag med Mormor har inte haft tid att baka dessa tyvärr. Men iallafall vi köpte dom på tammerforskonditori och om jag ska ge dom betyg så kolla videon under här. *automatiskt tal träning*.

 

 

Nu lämnar vi kanelbullens dag och fokuserar på dagens STEG som är 1070 st och jag gick från bilen in på Tammefors och tillbaka till bilen. och sedan från bilen till Ica MAXI vi åkte såklart bil till Ica MAXI men vi åkte såklart bil till dom. Det är för långt idags läget att gå från stan till Ica MAXI. Och innan ni tror jag klarar massa? Så låt mig informera er kort: Har hjärnskada som jag fick för cirka 2 år sedan tagit mycket tal, balans medmera. Så ni vet. 🤗

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *