Fika hos Mamma

Jag vet att det är kanelbullens dag i morgon. Men idag fick jag äta vanilj bullar av Mamma i morgon blir det kanelbulle… Men kul att få träffa lite av familjen! Tack för idag nu fortsätter vi i nytt stycke.

Jag med Mormor vart ju idag bjudna på traditionellt fika. Och kul att få komma ut, ”hemma mycket av tiden” så när vi hittar på saker så mår jag super ”tack Mormor för hon oftast oftast hittar jag på saker med henne”. Och ärligt det är den bästa träningen att gå och träffa folk. Och idag bjöd Mamma in oss. Hennes man och jag pratade mycket, även om han inte förstår allt blir jag glad! Mycket dator snack vart det. Och såklart tack Mamma för för fikat idag.

Jag har inte nämnt detta i titeln men hör till känner jag? Här kommer det klassiska DAGENS STEG 👣 som är 1608 st. Och kom ihåg jag orkar mer men för att spara energi till morgon dagen så räcker detta! #livetmedhjärnskada såklart alla kan gå olika mycket vissa människor med hjärnskada går 20 000 steg om dagen. Men skriver ur mitt liv.

 

Bonus 📦

Har som ni säkert nog har sätt på Tiktok? Hämtat ut en stor boost till mitt tv tittande Nvidia Shield Pro (2019) och tyvärr kom det försent så vart ingen UNBOXNING men funkar nog ändå? Har ni inte sätt den videon? Rekommenderar då att kolla mitt förra inlägg.

 

Trevlig vecka alla förresten 🥰

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


1 svar på ”Fika hos Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *