Min lördag (Hamburgeriet special)

Min helg kanske ses lite tråkig ej socker och sånt. Men idag var jag till Västerås och fick tänka på annat så! Ovanligt eller inte, var till Hamburgeriet i Västerås. Och det här inlägget kommer handla om Hamburgeriet.

Min meny; hösten, dirty fries & cola zero (när jag äter ute vilket typ är 1 gång varannan vecka dricker jag läsk) och hösten är en ny burgare kom i måndags. Ärligt nu den får 10/10 talsvorigheter poäng så sjukt god (lagom styrka) den var perfekt! Så kul att få testa en nyhet.

Jag var även med i ett klipp Hamburgeriet gjorde på mig. Kul som f… detta pushar självförtroende massa. Detta är nog detta jag hoppas mest på när jag besöker dom. Inte varje gång det händer! Så blir extra glad när kameran kommer fram (det är en telefon) men blir så glad.

 

Hamburgeriet 🍔

Hamburgeriet har nog Sveriges (europas) godaste Hamburgare. Dom finns i Kopparlunden lite svårt att hitta men du ser oftast flaggor med Hamberkungen gå in i den tunneln så ser du restaurangen framför dig. Och har du tur får du träffa Hamberkungen. Europas metropol.

(Ej sponsrad eller samarbete)

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *