Fredag och livet leker men en helg till sockeri…

Fredag och ska inte klaga, men det svider att det på sista helgen i november. Ni som inte vet, har lovat er och framförallt mig: att vara socker fri utom mat & juice hela november.

Sista helgen att pina ut, jag har knappt fått i mig mycket socker i november ärligt. Så lite kämpigt är det. Men på tisdag 2 oktober blir det som vanligt igen. Då jag beslöt mig 2 september, och då det ska vara en månad! Varför? För att tänka lite på vikten etc.

Men nu är äntligen helg, jag ska inte klaga… Har lite helg planer. Så denna helg blir nog super. Det är vad man gör det till! Jag kommer nog ha en bra helg!

 

BILD LÖST IDAG 📸

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *