Pankis torsdag igen

Jag har sån skrivtorka så, pankis-torsdag får funka idag igen. Vet ärligt just nu inte vad jag ens ska skriva? Men ni nya läsare ska iallafall få veta, har en tradition att varje Torsdag äta ärtsoppa och sen pannkakor. Jag äter pannkakor med vaniljglass och sylt. Hur äter ni pannkakor? Kommentera gärna.

Nu är det Torsdag igen och ni gamla läsare som vecka efter vecka läser vet vad torsdagar betyder. Pankis-torsdag men är du ny? Så läs här ovanför! Jag längtar redan när Torsdag middagen är uppäten tills nästa torsdag.

 

 

Extra tillägg 🖇

Jag har inte nämnt detta i titeln men för att hålla oss lite till ämnet Talsvorigheter. Så får jag gå ifrån lite. När man är ny tatuerad, så ska man inte träna på någon vecka. Men jag längtar så mycket. Jag vill kämpa för att bli bättre ur hjärnskada perspektiv.

Tatuering är främst för folk över 18+ men vissa går med om du har målsmans tillstånd 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *