Jäkla försäkringskassan

Som titeln lyder är irriterad på försäkringskassan… Dom tvingar mig att jobba utan att vara färdig med rehab. Men mer kommer straxt!

 

Försäkringskassan öppet brev 📨

Jag heter Vincent och detta är ett öppet brev till försäkringskassan… Jag har hjärnskada är 80% stum och kan knappt gå idags läget mer än 2000 till 3000 steg om dagen är ofta så stel i ryggen då jag har skulios detta hör inte till min hjärnskada just ryggbiten. Men att tvinga mig att gå ut i en sysselsättning igenom LSS idags läget är sjukt, trots bara 25%. Jag blir inte precis bättre av att bränna ut mig innan jag ens är klar med rehab? Jag gör mig just nu mentalt förbered. Detta i min värd är vansinnigt! Jag undrar hur man har tänkt? Skulle man få arbetsträna en timme per vecka, Skulle funka bättre. Men att direkt gå upp på 25% är inte friskt. Kommer kämpa för mina rättigheter tills jag dör, så med detta. Kommer massa möten bli av.

 

Tillbaka till inlägget 🖊

Jag är som ni kunde läsa i det öppna brevet på ren Svenska arg. Inte på er! Men på försäkringskassan… Jag reagerar starkt då jag fick veta för någon dag sedan, att jag behöver börja med sysselsättning 25% senast maj nästa år, annars blir jag utan inkomst helt. Ingen arbetsträning på en timme i veckan, utan 25% i veckan. Jag kommer direkt gå in i väggen. Troligen kommer mycket i mitt liv falla? Men måste så har inget val! Det som påverkar mig mest under en arbetsdag är att jag måste kunna vara 100% med finmotorik tyvärr är min finmotorik nedsatt till typ 10% i dagsläget, även under utredning hos läkare. Då man knappt vet hur man kan hjälpa min finmotorik. Jag har även kommit igång i mitt tal men till maj 2024 är jag troligen inte helt återställd med talet än. Så kommer knappt kunna kommunicera med min arbetsledare etc.

Jag vet att ni kan tolka mig som arg och otrevlig men är verkligen inte arg/irriterad på er. Ni får ha en toppen dag läsare från öst till väst. Har du flera frågor eller något annat så vänd er till min mejl ni hittar den på slutet av inlägget.

 

⛔️ **nästan bildlöst inlägg** ⛔️

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *