En dag där jag har med min telefon över allt

Detta jobbiga sätt för att jag ej har råd för en pulsklocka just nu. Vill du vara med och stötta till en? Mejla hit info@talsvorigheter.se jag vill inte öppet skriva ut konto nummer därför mejl. Och PayPal påstår att mitt kontonummer är registrerat på annat konto? Så därför är just nu donation knapp borta.

 

STEG ALLT 👣

Jag har precis nämt, har ingen pulsklocka. Så får ha med mobilen över allt där jag går. Lite bekymmer är det och framförallt behöver jag minnas. Men det är för att ni ska få exakta uppgifter. Totalt: 1744 st. Som sagt hade nästan med mig överallt undantag för i morse när jag klev upp.

 

bio och övernattning hos Mamma 🎬

Nu blir ni säkert chockade, iallafall ni som känner mig. Ska se skräckfilm Jockes nya ”canceled” gör alltid stora undantag, när Joakim Lundell producerar film. ”Filmen har 15 år men med förälder med går nog gränsen ner?” Blir kul att göra något spännande med Mamma. Jag träffar ofta Mamma men vi går inte på bio ofta. Så med andra ord är det extra kul! Och för att det blir sent & för att förlänga våran träff så ska jag sova hos Mamma. Ska dock inte spoila!

Tillbaka till steg, vid många steg övar jag balans och sånt är bra för min återfriskning. Så blir alltid så stolt när jag presenterar steg! Men har fortfarande skrivtorka så vi avbryter här för påminnelsen och sociala medier.

 

Förövrigt Sociala medier är omgjord då det var en gammal länk I koden.

 

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Mejl för er vid funderingar & annat

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *