Pankis torsdag

Händer inte jätte mycket just nu.. Men iallafall pankis torsdag. En tradition jag håller hårt i men mer straxt!

Jag har noll idéer vad som ska skrivas? Men vi går in på pankis torsdag en tradition som jag håller hårt på! Varje Torsdag äter jag ärtsoppa & pannkakor. Man kan fråga sig, tröttnar jag? Nej jag ser framemot det, varje vecka.

Jag ska låta er lära känna Vincent idag, jag älskar mat och det syns inte på vikten! Men kan lätt äta 20 pannkakor om jag fick? Ett matvrak utan desslike… Och jag har svårt att tröttna på något! Därför jag äter pannkakor vecka efter vecka. Men ibland går saker före tyvärr. Som en resa till Gekås exempel.

 

Gillar ni pannkakor?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *