Ny video på Youtube

Hej bloggen, idag kommer det som vart utebliven igår, för tänkte ni skulle få följa med en dag med mig. Har ni inte redan sätt den? Gör det! Kort men bra kan jag lova!

Jag klippte och redigera 2 nätter i rad men videon är bara 1 minut typ. Men av mig som att vem som helst skulle gjort den 10/10 talsvorigheter poäng. Så bra är den! Och hör Och häpna allt är inspelat och fotat av mobilen min & Mormors. Jag har som mål att köpa denna framöver https://www.elgiganten.se/product/sport-fritid/foto-bild-kamera/kamera/kompaktkamera/sony-cybershot-rx100-mark-iii-kompaktkamera/DSCRX100M3 men saker annat går före! Exempel ny frys till kök och annat vid stora inköp får ni alltid veta sånt på min Facebook sida detta för att det dels inte handlar riktigt om talsvorigheter jo en del av mig ändå inte…

Men jag har inte jätte mycket mer att säga om klippet. Men nu har ni chansen att se mitt Gekås äventyr. Gillar ni den? Glöm då inte klicka på prenumerera, ring klockan bredvid prenumerera och gilla! Så missar ni aldrig när nya videos kommer. 🤗

Har ni tips på klipp eller utmaningar jag kan göra på Tiktok eller Youtube tveka inte hör av er på Info@talsvorigheter.se redan idag!

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *