Ny tatuering – häng med mig Vincent på en hel dag

Jag klev upp redan 7 idag, för att åka till Uppsala till https://www.blackbruket.se/ resten kommer snart i ett stycke nära dig!

jag började dagen redan 7 i morse för en stabil frukost. Det visade sig vara sista målet innan tatuering. Vid 13:30 var det dags *lite försening* hade tid 13:10 men vad gör det? Dom har accepterat fyra ombokningar av mig. Så var bara att acceptera det! Från 13:30 till 16:30 med olidlig smärta men lyssna noga nu ”somnade” är nog smärtålig? Men jag är iallafall nöjd. Och nu får ni se färdigt resultat och placering vänster arm nedre. Vad är det? Jo en lieman med krimskrams runt.

Men efter tatuering som drog ut lite pga försening. Men hon var super noga så klagar inte! Efter tatuering så åkte vi till tacobar Uppsala. Var hungrig deluxe efter! Så tog en stor bbq något totalt glömt jo pulledpork heter det. Så vart såhär *rent bord*.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *