Förbereder för måndag ska tatuera mig

det gäller att få i sig vatten så jag har 2 flaskor med vatten jag kommer dricka minst. Motivet och sånt får ni se på måndag går då in på var och hur länge det tog.

Jaa äntligen nästan ett år har gått?! Jag har fått förhinder gång på gång men nu blir det av. Men tiden är inte förens i morgon så väntar lite med hajp. ”Bläckbruket” i Uppsala kommer göra den tatueringen. Här har ni hemsidan: https://www.blackbruket.se/

Jag vet att människan ska dricka 3 liter vatten om dagen, men normalt får jag i mig 500 ml vatten bara så idag ska jag verkligen kämpa. Har fyllt 2 flaskor med vatten så. Dom ska iallafall vara slut är min tanke. Det gäller att verkligen bestämma sig, då tror jag det går.

Så med andra ord i morgon får ni se allt med tatuering och det, det är på armen det kan jag avslöja. Så inlägget i morgon kan bli lite sent. Hoppas ni har förståelse över det.

 

Nyhet ❗️❗️

På måndag 18:00, 6:00pm svensk tid har min Gekås film / klipp premiär på Youtube. Men ni kan redan nu se den. För blir du medium talsvorigheter crew eller stor så får du se det redan nu på min Patreon

men innan du ingår något medlemskap, så tänk på att det kostar pengar per månad och du måste ha tillstånd av målsmans eller om du är +18 går det bra utan

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *