Från krångel till att vila efter gekås resan

Först och främst måste jag säga något ni hatar att höra. Fö….. Jag glömde nästan dagens inlägg! Men blir ett kort inlägg för är fortfarande trött.

Till att börja med är nu helt återställd efter förkylningen, har inga syntom längre. Så detta är sjukt positivt.

Men nu släpper vi detta, för nu ska ni få höra lite sanning även om detta innan också var sant, så har ni rätt att veta detta. Att sova dåligt och sen vara på Gekås varuhuset, är väldigt slitsamt även om jag åkte bara permobil. Så har större delen av dagen vilat, betyder att jag inte åkt iväg något eller gjort något speciellt…

Detta som gick åt fanders? Var ikväll Nanoleaf den vägrade koppla, så höll säkert totalt två timmar med det? Nu funkar det! Blir så lättad när jag löser något. Och för att vinkla det rätt till bloggens ämne. Så med min funktion nedsättning blir allt mycket svårare, hålla humöret uppe, kunna röra sig även om balansen sviktar, att kommunicera samtidigt. Detta och mycket mer är min vardag.

 

Nyhet ❗️❗️

På måndag 18:00, 6:00pm svensk tid har min Gekås film / klipp premiär på Youtube. Men ni kan redan nu se den. För blir du medium talsvorigheter crew eller stor så får du se det redan nu på min Patreon

men innan du ingår något medlemskap, så tänk på att det kostar pengar per månad och du måste ha tillstånd av målsmans eller om du är +18 går det bra utan

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *