Det ända från Gekås men allt

GEKÅS RESAN 2023 🛒

 

Igår var jag för trött då orkade jag inte, nu nya tag! Och detta är min resa. Håll i er för det kommer massa bilder och även text.

Ja var ska jag egentligen börja? Jag vaknade typ 08:00 9:00 var iväg, och resan gick bra. Bara en av oss blev stressad eller båda ibland. Orättvist att Bara säga en! Men vi stannade till vid Braehus bilder kommer… Och där åt jag en fett hamburgare för att samla energi. Och det fick jag trots lite sömn natten innan för mig. Så var jag hela eller ja nästan hela bilresan vaken.

När vi sedan kom fram så visste vi inte riktigt var vi skulle parkera och Mormor såg polisbilar och sa på skämt: dom är redo för oss. Men det ironiska är att nya hotell delen har en Polis station, så inte jätte konstigt. Men till slut kom vi rätt. Och då kom nästa smäll: dom hade flyttat receptionen till andra sidan vägen (nya delen) vi har rum på gamla. Men jag hittade en plats att sitta och Mormor lämnade kvar mig och väskor och sprang och checka in oss. Allt trist har ett bra slut!

Igår gick vi runda 1 och då kom nästa bakslag om vi ska säga så? Dom gula permobilerna är ersätta av en liten slö maskin ni ska få bild. Men inte sa någon det först? Så vi tänkte vänta…

Nu är dagen kommen då vi ska göra runda två, och nu vet vi allt vilken ingång, dom gula sen förra året är utbyta. Och framförallt nu vet nästan var det mesta är. Så kommer nog gå lite fortare. Och det gick ju kanon bättre än igår. Men var mer människor idag… Så i perioder var jag stressad. Gick bra ändå!

 

 

 

Steg 👣

 

Gick inte jätte mycket åkte ju mest permobil, men här kommer dom: 2937st, men tror det mesta är Mormors steg. Hon hade min telefon hela Gekås idag. Men tror jag har gått 500 något? Problemet när man inte har har en klocka som mäter. Vill ni vara med och bidra till en exklusiv pulsklocka? Mejla till info@talsvorigheter.se så får ni kontonummer.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *