Handskar av rehab som ska troligen hjĂ€lpa min finmotorik 😎

GĂ„rdagens inlĂ€gg var nog lite lyxigare, men sjĂ€lvklart kommer ”dagens steg”. NĂ„got sĂ„ viktigt av mitt liv fĂ„r ej missas! Och jag ska skriva lite om handskar som kan hjĂ€lpa min finmotorik inte speciellt nya nu. Haft dom nĂ„gon vecka… Men iallafall det Ă€r dagens huvud Ă€mne.

Ni Ă€r nĂ„gra som redan vet, men tĂ„ls att upprepas. För nĂ„gon vecka sedan ”dag: osĂ€ker” fick jag nya handskar. Dessa Ă€r för mig och för att eventuellt fixa finmotorik.

Klart det kan inte visas Ă€n ge det nĂ„gon mĂ„nad, sĂ„ kanske? Men iallafall Rehabiliteringsmedicinska Uppsala har gett mig dom det Ă€r helt mina nu! Dom kan anses krĂ„ngliga att ta av sig och sitter vĂ€ldigt tight men dom passar och det Ă€r det största dom kunde hitta. I lĂ„nga hela sĂ„hĂ€r lĂ„ngt fĂ„r dom 5/10 talsvorigheter poĂ€ng. Inte 10 dĂ„ det Ă€r pyssligt att ta av sig dom. Skulle dom varit lĂ€ttare att ta av sig, skulle dom fĂ„ 6/10 talsvorigheter poĂ€ng detta Ă€r ocksĂ„ ett – dom funkar inte / Ă€r sköna vid grepp av datormus annars 7/10 Och blir snabbt varma det Ă€r ett stort minus. Om jag inte miss minner mig, sĂ„ stod det pĂ„ paketet bra ventilation verkligen inte bra? DĂ„ ska vĂ€l inte hĂ€nderna vara fullt med svett? SĂ„ dĂ€r fĂ„r mĂ€rket en kĂ€nga för att förtydliga: Rehabiliteringsmedicinska stĂ„r inte bakom tillverkning… Detta Ă€r för att jag lite kör över skaparna.

 

 

SÄg nu att det redan finns ett inlÀgg om detta, men idag sÄ mycket mer specifikt och betyg som ej gavs dÄ.

 

Talsvorigheter.se har ju varit nere nĂ„gon dag, och det Ă€r fortfarande inte löst strul hos PayPal sĂ„ valde att stĂ€nga ner talsvorigheter nĂ„gon dag. Detta för att jag inte kunde ta i mot donationer, detta Ă€r ej löst. Men för er som lĂ€ser sĂ„ hĂ„lls sidan Ă€ndĂ„ öppen nu inaktiverat PayPal tills vidare…

 


 

DAGENS STEG 👣

Àr 93st och jag sÀger det igen finns risk att ni gamla lÀsare tycker jag Àr tjatig nu. Men mobilen tar bara upp steg dÄ den Àr med ej övriga steg i hemmet. Jag planerar framöver att köpa en exklusiv pulsklocka dÄ kommer ni kunna fÄ mer specifikt! Vill du vara med och bidra till klockan? Klicka in dig hÀr: donering / sponsring funkar bra med vanliga betal kort som funkar pÄ nÀtet om ni ej har PayPal. (Just nu nere)

Varför lite steg? Jag Àr förkyld sÄ orkar inte sÄ mycket nu.

Mycket av inlÀgget gjordes innan krÄnglat, dÀrför Àr lÀnkar och annat Àr med.

 

Liten pĂ„minnelse ⚠

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjÀrnskada ni fÄr gÀrna bidra med 5 kr eller mer. HjÀrnskada fÄr oftast stroke patienter men Àven andra Àr frÄn situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt pÄ vilken hjÀrnskada du har. Kan drabba vem som nÀr som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga Àmne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 


har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger.

 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *