Hamburgeriet och lite steg

Hamburgeriet 🍔👑

Europas metropol, Västerås godaste hamburgare (ej sponsrad eller samarbete). är ni I Västerås? Ät där! Ni hittar Hamburgeriet i kopparlunden. Adressen och allt finns här: hamburgeriet och det är värt varenda krona. Så har ni vägarna förbi Västerås, ät där!

1000011125-01

 

 

Själva inlägget 🤗

Om vi nu efter reklam ”detta var för att vara snäll” går till min dag åt på Hamburgeriet det fattar ni nog redan? Detta för att det är så gott och jag får öva på steg samt finmotorik när jag äter hamburgaren. Men vad egentligen är dagens meny, för mig? Smokey Pepper star (Dubbel), kungens apelsin (läsk) & dirty fries. Så gott så, men ska vara ärlig jag med min hjärnskada som har försämrat mycket, har svårt att greppa hamburgare. Då är det bra att Mormor är med som kan hjälpa mig!

 

 

Dagens steg 🏃

Är inget mindre än 673st och mobilen ser inte allt steg hemma exempel så kanske blir runt 2000 steg om dagen? Jag vet inte funderar på att testa en hel dag så fort jag gör något ha telefonen med mig i fickan. Och sedan skriva ut i ett inlägg total siffra.

 

Liten påminnelse ⚠️

Just jag, har startat en bössa för att lyfta hjärnskada ni får gärna bidra med 5 kr eller mer. Hjärnskada får oftast stroke patienter men även andra är från situation till situation och kan ibland vara dödligt beror helt på vilken hjärnskada du har. Kan drabba vem som när som! Bössan https://bossan.musikhjalpen.se/foer-folk-med-hjaernskada var med och lyft detta viktiga ämne du med! Du kan vara helt anonym klicka bara i det.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *