Fredag igen

Jag har en helg plan, på Lördag åker jag till Västerås för gång träning och äta god mat ”Hamburgeriet” så har det att se fram emot, har ni helg planer? Låt mig höra. Men idag ska jag säkert ut men vad kommer jag inte ihåg. Men självklart ska ni få dagens steg. Och min dag ska ni få med.

Idag då (min dag) var på ICA Westerlund – Enköping och handlade lite kassler bland annat och lite annat. Nu hem och vila i soffan för mig är steg super hårt. Så det gäller att vila ordentligt i mellan gångerna! Idag vart det: 691 steg.

Men för att fylla ut inlägget har ni tips på något bra Youtube klipp eller Tiktok kontakta mig ni kan trycka där för att mejla in tips. Bara tänk en hjärnskadad person ska klara det med nedsatt finmotorik och nedsatt balans.

 

Bonus grej – ny bössa

Ni kanske har missat att jag är tidig i år med att starta en insamling bössa? bössan du behöver inte bidra, men skulle bli glad om ni bidrar med något lite iallafall. Ni kan Donera helt anonymt. Så in och visa ditt stöd. Detta är för att lyfta hjärnskada det kan drabba vem som helst när som och det vanligaste är att hjärnskada kommer med stroke ibland är hjärnskada dödligt. Ibland inte! Men ämnet är så viktigt. Så in och visa ditt stöd.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *