Nu har äntligen resan börjat till 20mm (ej talsvorigheter.se relaterade)

Detta är en positiv nyhet för mig för i ”6 månader” har jag väntat och väntat… Ni kanske undrar vad har detta med talsvårigheter att göra? Inget, men alltid stör det någon så kör på! Detta är ju en förändring på min kropp och vill dela detta med er. Jag pierca mig OBS DU MÅSTE VARA 18 ÅR FÖR DETTA! Jag vet att det går som yngre men seriösa piercare gör inget på någon under.

För 6 månader sedan piercade jag öronen för att börja töja och 6 månader måste man vänta på läkning innan man kan börja. Och har haft ”countdown” på denna dag eller ja i Lördags, men har blivit lite fram flyttat av personliga skäl. Men nu är det äntligen dags börjar nu på 3mm om 4 veckor kan jag öka. Och ni som inte vet ”det känns typ inte” så tror ni att töja gör ont tror fel!

 

 

Jag hoppas ideligen att det inte gör något att jag en dag byter tema? I morgon kommer såklart vi tillbaka som vanligt igen. Vill ni se mig gammal lite igen? Surfa in här https://vm.tiktok.com/ZGJn1VyRe/ detta är för att jag inte kom på annat just idag då. Jag vet att vissa kanske blir trötta på sån typ av content? Till er synd… Nej skämtar, jag fattar. Jag ska bjuda på framsteg etc framöver!

 

Tycker ni töjningar är fina? (Ni är helt anonyma)

View Results

Loading ... Loading ...

 

Detta var allt för idag vi hörs i morgon igen och ta hand om varandra nu. Och glöm inte bort säg inget eller gör inget du själv vill råka utför tack för mig. 🥰

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *