Rökarn är tillbaka i Enköping 🤩

Ni tänker nog vad är Rökarn? Och framförallt vad har det med min resa med hjärnskada att göra? Men såhär är det på ren svenska ”äta bör man annars dör man” och det är exakt det jag kommer att göra.

Hej allihopa jag skrev precis ”Rökarn är tillbaka” och då kanske ni tänker det jag skrev precis? Men för att ens komma ditt behöver jag först åka bil. Sedan kommer vi till det intressanta i mitt fall gå sista biten. Från parkeringen så inget jätte långt. Men får ändå öva på steg och gång vilket är super bra! För varje gång jag går är det träning och med träning blir man? Starkare. Så även om jag står bredvid den som beställer så går jag ditt och sedan tillbaka till bilen. Och detta mina vänner är ”gång träning” vilket i sin tur i långa loppet blir resultat och jag kanske tillfrisknar. Och dagens steg är så mycket som: 888st

Här kan ni kolla in Rökarn (ej sponsrad och inget samarbete)

 

 

Och jag åt en Pulledpork rulle med vitlökssås och hon I trucken förstod mig. Jag blir alltid lika chockad av det! Och om jag ska betygsätta så får maten 10/10 talsvorigheters. Jag råkade säga vitlökssås men menade bbq sås men vart nästan godare. Så jag klagar inte. Och bilder är ovanför. 👆

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *