Tankar & annat

Ja var ska jag börja? Hör varje dag folk som pratar finns nog ingen, jag saknar som att kunna prata. Men vi sparar lite till längre ner i inlägget. Jag ska ”håll i er” inte iväg och handla idag. Dock får jag får jag gym saker som vitaminer och ”bcaa” i ett paket och självklart får ni bilder på det! Ska inte hålla leverantör hemlig utan det är ”budbee” och dom brukar levera så bra. Och något är nytt, men ni vet vad ”antagligen” har släppt nytt klipp på Youtube och detta mer om snart.

Jag har mycket tankar i huvudet, som jag inte direkt delar med mig så ofta. Men nu ska ni få en liten inblick i mitt huvud. Jag blir ofta avundsjuk på folk som kan prata ”jag kunde” och jag tänker ofta tillbaka med. Jag kan prata fortfarande ”fel” att säga stum, men jag är så besvärad av min situation. Men att se andra som talar ohindrat är oerhört tungt. Jag hoppas som f.. att det är jag en dag! Men resan ditt är extremt lång. Jag vet inte hur jag ska säga detta? Men behöver starta om mycket. Jag har tappat tal, finmotorik och balans medmera. Hur kommer man tillbaka med sånt? Och kommer jag tillbaka vilket jäkla självförtroende jag kommer ha! Men jag är samma snälla Vincent som innan. Jag tänker också ofta ”tråkigt” att vara hemma så mycket och inte kunna vara spontan som innan. Det är också oerhört tungt. Men ska sluta deppa för nu till något roligare.

I förrgår kväll släppte jag ett nytt klipp på Youtube inspelat med telefonen då jag saknar pengar för en riktig kamera med stativ till. Man tar det man har. Och inte för att skryta men blir typ inte trött på klippet. Vilken nivå! Har ni inte sätt redan gör det. Ni kommer inte bli besvikna tror jag? Gillar ni klippet glöm inte ”notis klockan, kommentera & gilla” detta klipp får ni nästan följa med på ett helt träning pass. 2 övningar (handtlar) är det som saknas kommer säkert i något annat klipp längre fram. Men se detta klipp, detta görs med en Samsung galaxy s22 ultra (selfie kamera) det kan förklara kvalitet men wow?!

 

Och detta har jag redan nämnt, men nu hela beställningen.

 

Detta kommer nog bosta min träning? Och vitaminer dödar inte… Jag längtar som f.. men kommer efter 16:00 någon gång. Så bli inte besvikna om inlägget kommer lite sent? Ja ni vet ju varför nu. Men här kommer bilderna från paketet och allt.

 

Ni får även bilderna jag förrgår glömde, var stressad för att klippa ihop klippet på Youtube som inte var klart.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *