Ny Youtube video senare idag kommer nog i natt och ni får följa med mig på min dag

Vi börjar väl med avslöjandet? Ny Youtube video kommer i natt. Och självklart ska ni få dagens steg och min dag, kommer senare i detta inlägg just min dag & steg. Men glöm inte ni kan ge mig tips som jag ska göra på Tiktok, Youtube ni kan tipsa på info@talsvorigheter.se det värsta ni kan få är ett nej. Så tveka inte!

 

Min dag

 

Var till ”ICA MAXI Enköping” och handlade bland annat Yoghurt med mera. Jag fick vila någon sekund på en stol då jag inte sover så bra just är alltid trött. Och sen när vi var klara fick som vanligt bil nyckeln. Men just idag är jag extra virrig hittade inte bilen så fick lite panik. Men för att lugna er, hittade den till slut. Detta inlägg slutar inte här gått även 963 steg idag!

 

Ny Youtube film (dagens avslöjade)

 

Har ej hunnit gjort den, men intro och content är klart. Nytt intro det kommer ni se! Men räkna med att filmen kommer ut runt 00:00 lokal tid eller i bästa fall tidigare. Jag ska sätta mig och påbörja den nu efter inlägg och marknadsföring (sprida inlägget i sociala medier) så den som väntar på något gott väntar ”aldrig för länge” hoppas ni tycker om den?

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *