En ny dag

Jag har glömt ta bilder och Mormor med. Så hittar på något ”random” men iallafall vi var ute idag med och åkte till Stora COOP i Enköping. Detta mest för att jag skulle komma ut. Och ut kom jag. Ni får även en bonus grej som inte näms i titeln.

Idag hade jag tänkt ställa in. Men så slog det mig jag har varit borta nästan ”en vecka” så jag får skriva ändå. Detta är för er mina underbara läsare. Iallafall skrev precis att jag varit ute och ingen kom ihåg att ta bilder så det blir ett bild löst inlägg idag. Men huvud bilden som ni ser på ”Instagram” etc kommer men texten är aktuellt men inte bilden bakom. Jag kan iallafall fylla på med dagens steg: 742st

 


BONUS TEXT

 

Nu har jag tagit ett hälsosamt beslut, hela ”September” så ska jag inte dricka läsk, äta godis, dricka alkohol, och massa annat som är onyttigt kommer jag med avstå. Undantag för en tripp till Gekås ”osäker på datum”, ”tatuering” 18e september. Innan jag fortsätter så rekommenderar jag alla att vänta med sånt till du är 18 år! Och detta var det jag inte nämde i titeln därför ”bonus”


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *