Nu är vi tillbaka!

Lite annorlunda inlägg men mest för att presentera nyheter.

Vi börjar med att nu till skillnad från tidigare har jag eget webbhotell, då vi flyttat hemsida och allt tack vare en stjärna jag håller den personen anonym men vi kan kalla den för Fredrik. Tack vare Fredrik har flytten gått bra dock stött på problem. Så därför har det dröjt. Men skönt som f.a att vara tillbaka! Detta har verkligen satt mitt tålamod på spel…

En annan nyhet kommer ni sedan efter detta inlägg lite senare se på startsidan. Men nu kan ni nå mig på info@talsvorigheter.se <— tveka inte hör av er om ni har frågor eller något! Ni kommer alltid nå denna på startsidan snart.

Men tack till Eddie (han är offentlig redan) på Hamburgeriet att du ser mina framsteg och verkligen följer sånt. Jag var där förra helgen så jag tog inga bilder detta var för jag inte orkade, men tog en printscreen och den kommer här. Videon är borta tyvärr då detta var en ”händelse” men här kommer iallafall bilden.

 


 

Ni får ett längre inlägg i morgon!

 


 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!