Nu behöver ingen okänd fråga längre, svaret finns på min tröja

Ny hoodie, historia om hur den kom till får ni nu. Var själv hemma och en från Hyresgäst föreningen knackade på & jag öppnade. Vi kunde knappt kommunicera. Jag hade tyvärr inget som helst med mig till dörren att kommunicera med. Så vart typ så här ”jag: hej, han: hej är från hyresgäst föreningen, jag: ahh, han: bor du här, jag: ahh, han: jag skickar istället information med post och jag: ahh” detta varför jag bestämde mig för att köpa denna egna tryckta hoodie.

Ny hoodie som sagt, trodde jag skulle få den igår redan, men kom till stan igår kväll. Ingen av oss orkade hämta den, så fick ligga där tills idag. Egentligen ska jag få den vid dörren men ”UPS” kan ju som vanligt ej komma in. Och telefon ringer dom inte ens! Men vad gör egentligen det? Vi skulle ändå ut och åka idag.

 

 

Nu börjar jag planera i ”vår” så kommer en liknande tröja fast thirt så jag har det med. Och i vinter kommer ”kanske” en till hoodie med liknande tryck är säkert något annat istället för den guldiga med kronan, det finns så sjukt mycket färdiga tryck att beställa. Så lite variation skadar inte precis. Och självklart kommer ni med få se den!

 


 

”Är inte sponsrad, eller något samarbete” Bara ett tips, om ni med vill trycka egna saker.

 

Spreadshirt 🤘🤗

 


 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *