Från igår var på äventyr och firade en släkting

Jag var upptagen igår, därför jag inte bloggat då. Men ni ska få veta allt. Igår åkte jag och Mormor till ”Stockholm” och där träffade vi två andra, en släkting och hennes man. Dom körde oss från ”Bromma” med Bromma buss dom äger ”Bromma buss” så vi åkte vidare i doms lilla buss. Till kalaset i Södertälje jag nämner inte plats exakt. Till att vi efter tårta och allt åkte till ”Bro” för att besöka Brogrillen. Detta och mycket mer straxt.

En dag som jag inte skrev om då jag ej hade tid igår… Men var till Stockholm eller mer exakt ”Södertälje” men innan stannade vi till i ”Bromma” för att byta till buss och samåka med 1 släkting och hennes man men ni vet redan detta!

 

 

Men jag firade en släkting på ”Mammas” sida, och träffade lite andra var kul. Klart det är trist att sitta tyst mest ”vad ska man göra?” Jag är van detta är ganska trist att skriva. Men det är min sanning. Men jag känner mig delaktig ändå!

Igår åt vi med ”tårta” med släkt & bekanta. Detta var kanske en höjdpunkt förutom att fira min släkting. Självklart är det de allra viktigaste misstolka inte mig. Men att komma ut och träffa folk och fika är så sjukt stort för mig. Så därför jag lyfter detta.

Efter samåkte vi såklart tillbaka med Bromma buss och dessa uppgifter namn och det, kan ni ta reda på såklart. Men inte jag, jag låter folk alltid vara anonyma.

Efter vi hade åkt Bromma buss tillbaka till Bromma så. Så åkte jag i ”Mormors” bil. Till Bro för ett kärt återbesök på ”Brogrillen” för att äta en god tunnbrödrulle och gött var det eller på ren svenska ”gott”. Detta har jag länge velat sedan förra besöket i juli. Och jag behöver ju fylla på med Energi i kroppen. Så detta stop var så behövligt!

 

 

Överraskning gårdagens steg 🤪

steg: 915st (mobil registrerat)

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *